PP

País Valencià i PP

Aquest és el model que jo vull aplicar pel Govern d’Espanya”.

Paraules del Sr. Mariano Rajoy, l’any 2008, uns mesos abans de les eleccions generals, en referència al Sr. Francisco Camps (President de la Generalitat Valenciana en el període 2003-2011) per la seva bona gestió econòmica.

A principis del 2009, l’Audiència Nacional va imputar a Francisco Camps com a suposat implicat en la trama de corrupció del conegut cas Gürtel.

Seccions: 

Tergiversació i manipulació de la història

Quan els representants del Partido Popular volen donar-nos lliçons d’història i ens acusen als catalans de tergiversar i manipular la història, segons el moment en què ho sentim, o ens fa somriure o directament ens indigna.

Seccions: 

Les engrunes espanyoles

Fa cosa d’un mes que la líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, assegurava que calia millorar el finançament a Catalunya així com les relacions amb l’Estat, tot apel·lant a l’oferta de diàleg “lleial i sincera” del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i ja sabem com ha respost el PP espanyol a la proposta. Citem les paraules del ministre d’hisenda, Cristóbal Montoro: “podem tenir la seguretat que el Govern d’Espanya no farà res que obri les diferències entre espanyols, res!”.

Seccions: 
Subscriure a RSS - PP