Recull de premsa

Recull de premsa: Navarro liquida el federalisme i mata el PSC

Hi ha un moment en tot procés d'independència que tot comença a accelerar-se i un bon reflex d'això és que les notícies, articles i reflexions de fa unes poques setmanes comencen a estar superats pels fets. És probablement el cas d'aquest article de Rossend Sanglas Ramon, on s'avisa de la liquidació del federalisme i la mort del PSC, tots dos fets perpetrats per en Pere Navarro.

Seccions: 

Recull de premsa: La nació que l'ANC no hauria de confondre

L'abril passat l'ANC va rebutjar integrar l'ANC de Mallorca com una igual. Els Paḯsos Catalans és la pàtria de tothom qui es considera independentista català?

http://www.vilaweb.cat/editorial/pg/2/4107858/nacio-lanc-hauria-confondr...

 

Seccions: 

Recull de premsa: D'un titular amb pinces, una bugada falsa

Resposta d'en David Fernàndez a l'acusació a la CUP de voler pactar amb CiU, formulada per l'autoproclamada esquerra social

Seccions: 

Recull de premsa: Sóc de 'Santako', no imbècil

El títol ja ho diu tot… Canya al pamflet classista i ridícul del Cercle Català de Negocis.

Seccions: 

Recull de premsa: Tiananmen a Burjassot

Després d'una nit de vetlla i d'un matí estressant i trist, uns tècnics molt escortats per efectius de la policia nacional espanyola que feia hores que mantenia el setge a la seu de la televisió valenciana Canal 9, han tancat el canal de TV. Unes hores abans havien tancat la ràdio. L'editorial de Vicent Partal que es comenta per si sol.

http://www.vilaweb.cat/editorial/4159153/tian-anmen-burjassot.html

Seccions: 

Recull de premsa: Mapa de "l'obra" de PxC...

Mapa dels processos judicials -oberts i tancants- les declaracions xenòfobes, les declaracions que evidencien simpatia per la ideologia nazi, actituds violentes, etc del partit PxC... Es tracta d'un mapa obert a la participació, tot i que tal com està ja conté prou elements.

http://bertrancr.wordpress.com/2011/11/05/mapa-plataforma-per-catalunya-josep-anglada/

Seccions: 

Recull de premsa: Què passaria si intervinguessin o dissolguessin la Generalitat de Catalunya?

Aquestes setmanes es parla molt d'aquesta possibilitat, però en base a especulacions i al fet en si. En aquest breu informe, s'hi descriuen els esecenaris possibles en detall, a més d'algunes bases jurídiques d'interès i a tenir en compte

Seccions: 

Recull de premsa: Quina pregunta per al referèndum?

Informe de Vilaweb de les diferents preguntes fetes a les diferents consultes recents d'independència.

 

Seccions: 

Recull de premsa: Transparència, confidencialitat i plans secrets cap a la independència

En la línea dels darrers articles de Pere Cardús: cal superar les etapes dels grans desitjos i passar als fets pràctics, a dissenyar estratègies que tinguin com a objectiu guanyar i deixar-nos de mirar el melic i anar amb el lliri a la mà.

Transparència, confidencialitat i plans secrets cap a la independència

Seccions: 

Recull de premsa: L'aposta pel turisme és el que ens ha portat al forat en què estem

Entrevista a Miquel Puig, publicada al diari El Punt Avui el passat dia 14 de setembre. L'entrevistat,  exdirector d'indústria de la Generalitat de Catalunya critica fortament l'aposta econòmica pel turisme i per , fins fa quatre dies, la construcció com a motors de l'economia. Un model al que no li cal mà d'obra qualificada, i que per tant, es veu obligada a migrar o a treballar en llocs de treball pels quals estan sobrequalificats.

L'aposta pel turisme és el que ens ha portat al forat en què estem

Seccions: 

Pàgines

Subscriure a RSS - Recull de premsa